This page needs JavaScript activated to work. Verhuurmodule Facet Ridderkerk

Welkom bij Verhuur-ridderkerk.nl

In de wijken Bolnes en West zijn de volgende wijkcentra gevestigd: Wijkvoorzieningencentrum Bolnes, De Klinker en Wijkvoorzieningencentrum West (De Gasterij). Deze accommodaties zijn de plek voor (buurt)initiatieven en sociale contacten.

Wilt u zelf een cursus of opleiding, bijeenkomst of een sociale activiteit organiseren? Kies 1 van de ruimtes hieronder om gelijk uw dag en tijd te reserveren.

Wij kunnen onze ruimtes niet verhuren voor privé feesten en partijen, daarvoor dient u bij de plaatselijke horeca te zijn.

Facet Ridderkerk verhuurt in deze accommodaties zaalruimte aan bijvoorbeeld: scholen, sportclubs, gemeente en (buurt)verenigingen uit Ridderkerk en omliggende gemeenten. Je kunt de wijkaccommodatie gebruiken voor het organiseren van cursussen, opleidingen, kaarten, zingen, soosactiviteiten, hobby- en sportactiviteiten, vergaderingen en spreekuren. We verhuren ook ruimtes voor activiteiten aan buurtbewoners, voor bijvoorbeeld: een burendag of wijkinitiatieven (sinterklaas, halloween, of kerst etc.) of andere activiteiten.

Heeft u hulp nodig bij het reserveren van een ruimte, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons emailadres: verhuur@facetridderkerk.nl.

Zoek naar een specifieke ruimte of locatie
Extra's

WVC Bolnes
Noordstraat 255a
2987 CR Ridderkerk
0180 - 411 148
Wijkcentrum West
Boksdoornstraat 80
2982 BD Ridderkerk
0180 - 763 719
De Klinker
Van Riebeekstraat 3
2987 AV Ridderkerk
0180 - 432 350